Againts the Wall Demo

2012.06.12. 08:54

Elég érdekes budgetjáték, de csak ajánlani tudom mindenkinek, pláne a szürreális stílus kedvelőinek. :)

Első Szinkronos Animáciom

2012.05.29. 18:30

 

második intróm ne nagyon szídjátok

Szerző: ResetHUN

Szólj hozzá!

Címkék: sajt

 

Most ezt a játékot fogom végigjátszani. Remélem tetszik.

Fekete lista

2012.04.10. 19:30

Sziasztok!

Hát nem telt sok időbe már is felkerült egy ember a fekete listára! Tekintsétek meg!

 

Első videóm itt!Remélem tetszik.:D

Viruzmark:Ez a videó marha jó lett! Nem viccelek! Jól beszéltél, életben tartottad a nézőt viszont legközelebb szerintem mond el a craftolási módot ha lehet. Ha nincs, akkor bocsi, mind1 szép munka!

 

 

Nos ez már egy középkori játékról szóló videó. Bocs hogy halk vok.

 

2012.04.06. 10:24

Remélem tetszeni fog.

2012.04.04. 14:42

  Régóta szerettem volna kipróbálni ezt a kategóriát, elsősorban a PSP játékoknál. Sokan ismerik az olyan nagy címeket, mint a God of War és a Need For Speed széria. Különböző konzolokon biztos játszottatok már velük, ezért szeretném megmutatni, hogy milyen egy kézikonzolon keresztül látni a régóta agyon nyúzott legendákat. Na meg a Dante's Inferno is elég érdekes hatást kelt PSP-n. :D

  Kezdeném is a sort a Need For Speed: Most Wanted játékkal. Sokaknak ez a kedvence a sorozatból a Carbon mellett, bár elcsépelt a sztori, mégis 4x pörgettem ki, mert annyira jól eltalálták minden elemét. Legutoljára a Drakan első részénél érzetem ilyen eufóriát.

  Na de mégis mi köze gameplayeimnek a Beginner's Clubhoz? Egész egyszerű: fontos, hogy új ötletekkel álljunk el. Sokan elfelejtik, hogy egy játék más konzolon más világot jelenít meg. Röviden kedvcsinálókat gyártok, alapanyagokat a játéktesztelésekhez friss és veterán videósoknak. És akiknek gondot okoz a PSP képének számítógépes átvitele, nyugodtan keressen meg Youtube-on. :) Jó szórakozást a videóhoz! :)

 

[BC] RIMcraft 3.rész (part3)

2012.04.01. 19:44

Elnézés a videóban előforduló kisebb nagyobb technikai hibákért.

Viruzmark: Csináljatok hang tesztet,Reset-et nem hallani egyáltalán de azt az armageddont...Nos igen ... őt tökéletesen lehet hallani... Főleg amikor üvölt a gyémántért, a sikító hangjával... szal erre figyeljetek..
ResetHUN:Ezt a videót nemsokkal az előző után vettük fel

[BC] RIMcraft 3.rész (part2)

2012.04.01. 13:58

A korábbi videókban szereplő hibák még nem kerültek kijavításra ugyanis ezt a részt nem sokkal az előző után vettük fel!
 

[BC] RIMcraft 3.rész (part1)

2012.04.01. 13:05

A korábbi videókban szereplő hibák még nem kerültek kijavításra ugyanis ezt a részt nem sokkal az előző után vettük fel!
 

Viruzmark: Szerintem, ez a videó jó egy kezdőtől képest, szinte végig beszélsz a videó alatt, viszont kicsit összekutyulod, ha rögtönözve akarsz beszélni, akkor mondjuk megnyitod a menüt és akkor elmagyarázod mi a lényege annak a menünek, hol mit állíthatsz be. A játék szériáját sajna nem ismerem, de szerintem választhattál volna egy sokkal kissebb pályát. A harmadik, hogy szerintem érdemes beruházni új gépre, ha nézetséget szeretnél, vagy, ha rossz a géped akkor játsz retro játékokkal ez az egyetlen módszer a laggmentes videókra, úgyhiszem, és költs egy kicsit a minőségre. Alapvetően nem volt rossz.

Szabályok

2012.04.01. 07:37

Ezeket mindenképpen olvassátok el!

Mivel ez egy olyan blog, ahol tudást akarunk megosztani az emberek között, ezért létfontosságuak a szabályok, és az elvárások egyes dolgokkal kapcsolatban.

1. Ne szidd a másik videóját még akkor se ha nem tetszik!

2. Ha tag vagy, ne készits felelsleges bejegyzéseket, commentben ne reklámozz!

3. Videóposztba max. csak 640x360-as méretű videót rakhattok!

Feltételek hogy tag legyél:

1.Feltétel: A jelentkezés folyamata: Youtube-on küldj egy privát üzenetet viruzmark1-nek, és ird meg benne az e-mail címedet, és egy kis leírást hogy mi a célod, mit szeretsz mit nem szeretsz mit akarsz elérni stb...

2.Feltétel: Kötelező, hogy VAGY beilleszted a videód elé a beginners club hivatalos intróját, VAGY a címbe beleírod hogy [BC], és a leírásba a blog címét. A VAGY=A MÁSIKAT NEM KÖTELEZŐ BELELRAKNI, VAGY EZ VAGY AZ!

Ha mindkettőt beleteszed az duplán megháláljuk.

A szintlépések:

0-100 feliratkozóig: Tanitvány (Tag)

100-300 feliratkozóig: Kezdő (Tag)

300-500 feliratkozóig: Haladó (Tag)

500-800 feliratkozóig: Mester (Moderátor)

800-900 feliratkozóig: Bölcs (Moderátor)

900-1000 feliratkozóig: Legendás (Admin)

Tagok

2012.04.01. 07:36

Itt vannak a tagok listája.

- G|-|()$t Rangja: Tag

- DMNemo Rangja: Legendás admin

- Viruzmark1 Rangja: Legendás admin és alapító

- Psyho.O Rangja: Legendás admin és alapító

-Cannonball11 Rangja: Tanitvány

-ResetHun: Rangja: Tanitvány

-BumbleBEE: Rangja: Tanitvány

 

-Night: Rangja: Desinger isten admin

Ide azok az emberek kerülnek akik megszegték a szabályokat, és végleges kitiltásra kerültek.

Fekete Lista:

Đ3LTA rangja:szánalmas Véteke: Cserben hagyás

Viruzmark: Szerintem, ez a videó teljes mértékben fölösleges. Úgyhiszem, sokkal érdekesebb, ha egy olyan ember videóját nézem, aki maga fedezi fel a játékot. Ja és amint mondta, nem tanul angolul, amit nem tud azért nem volt érdemes leszídni. Összeségében ez a videó: felesleges

Szerző: ResetHUN

1 komment

Viruzmark: Egy átlagos videó, egy kezdőtől nem rossz. 1080p-s a videó mégis, nem túlságosan jó a minőség. De ez nem nagy baj. Örülök hogy elismerted egy gyengeségedet, hogy nem tudsz jól angolul, de azért megpróbálkoztál vele. Összességében ez a videó: Átlagos

[BC] RIMcraft 2.rész (part2)

2012.03.29. 19:39

Viruzmark: Igyekezzetek a technikai problémákat kijavítani, pl. a skype, vagy beszéljétek meg kinek mikor jó. Ha a skype leteszi magát és inkább kezdjétek előröl. Ha valakinek el kellene mennie, akkor ott zárjátok le a videót. Ha nem csináltok maratont nem érdemes törölgetni fájlokat. Nagyon sokat veszekedtek, és ne a videó keretein belül beszéljétek meg hogyan kell mit csinállni, hogy vegye fel stb... Reset-et nem hallani egyáltalán,csinálljatok hangteszteket. Összeségében ez a videó: Javítandó.

Szerző: ResetHUN

2 komment

Címkék: .

[BC] RIMcraft 2.rész (part1)

2012.03.29. 19:10

Viruzmark: Örülök, hogy használjátok a shader modot, és hogy adtok a minőségre. Az hogy visszhangzik a hangotok a kanyonban szerintem még élethűbbé teszi. Viszont, a videó elején még együtt vagytok,aztán olyan mértékben szétszéledtek, maradjatok együtt. Próbáljátok elkülöníteni a külvilágott, pl. az egyik társad édes anyukáját :) . Ha társaságban akarjátok csináállni szerintem ne legyen a képernyőn egy ember, és ne csak azért multizzatok hogy legyen kivel beszélni. Összeségében: Egy átlagos videó.