Régóta szerettem volna kipróbálni ezt a kategóriát, elsősorban a PSP játékoknál. Sokan ismerik az olyan nagy címeket, mint a God of War és a Need For Speed széria. Különböző konzolokon biztos játszottatok már velük, ezért szeretném megmutatni, hogy milyen egy kézikonzolon keresztül látni a régóta agyon nyúzott legendákat. Na meg a Dante's Inferno is elég érdekes hatást kelt PSP-n. :D

  Kezdeném is a sort a Need For Speed: Most Wanted játékkal. Sokaknak ez a kedvence a sorozatból a Carbon mellett, bár elcsépelt a sztori, mégis 4x pörgettem ki, mert annyira jól eltalálták minden elemét. Legutoljára a Drakan első részénél érzetem ilyen eufóriát.

  Na de mégis mi köze gameplayeimnek a Beginner's Clubhoz? Egész egyszerű: fontos, hogy új ötletekkel álljunk el. Sokan elfelejtik, hogy egy játék más konzolon más világot jelenít meg. Röviden kedvcsinálókat gyártok, alapanyagokat a játéktesztelésekhez friss és veterán videósoknak. És akiknek gondot okoz a PSP képének számítógépes átvitele, nyugodtan keressen meg Youtube-on. :) Jó szórakozást a videóhoz! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beginnersclub.blog.hu/api/trackback/id/tr814360291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása